Fokus på säkerheten

På denna blogg kommer jag Joakim Jonsson skriva om allt som berör säkerhet ute på våra vägar. Fokus kommer framförallt att ligga på Norrbotten och rådjur då jag personligen jobbar hårt för en förändring för bättre säkerhet i denna delen av landet. Det finns mycket att förbättra och kommunen står handfallna allt för ofta. Olyckor som kan undvikas görs det ingenting åt och detta vill jag och mina vänner och kollegor förändra så fort det bara går. Här nedan har jag delat med mig av ett intressant klipp om NCCs Viasafe. Jag kommer att försöka uppdatera denna blogg så ofta det går, så ha tålamod. När det gäller vägsäkerhet för övrigt så kan det vara bra att alltid ha en ficklampa tillgänglig när man befinner sig ute i mörkret. Man vet aldrig när man behöver stanna och belysa ett område som man kanske inte har räknat med.